dimecres, 15 d’octubre del 2008

"Melancolía."

Resulta curiós, hi ha dies que et lleves amb alegria i amb ganes de fer coses, penses "aquí m'estic treballant una nova vida", surts al carrer sense pensar en el que has deixat enrere, només mires endavant, a tot el que encara està per arribar... Després, a casa, llegeixes els escrits dels "companys de viatge/teràpia" i veus que l'optimisme del dia no s'ha repartit per igual, i et poses a pensar si serà la boira o si serà la pluja el que apaga els ànims de la gent, i sense adonar-te veus que acabes de posar aquesta "PEDAZO" de cançó d'aquest "PEDAZO" de mestre, vingut potser una mica a menys. Crec que sobren les paraules. "Sobran los motivos." Toca escoltar i pensar. Cadascú en allò que vulgui.
Demà és dijous, dia "oficial" de sortir a liarla tant com es pugui. Demà no hi haurà pensaments tristos, almenys per la nit.
Alegreu les cares!!!!
Bona tarda.

1 comentari:

J. B. ha dit...

Gràcies per la cançó, Joan. M'ha fet recordar... coses. I per cert, no deixis que et canviem o et canviïn l'humor, si tu estàs de bones amb el dia, olé tus huevos, me n'alegro.

;o)