dijous, 16 d’octubre del 2008

"Cámpus Sur."

Avuí m'he matriculat. Ja tocava!!! Per fer-ho he hagut d'anar al "Cámpus Sur" de la USC, més concretament a l'edifici de la UXA, "Unidade da Xestión Administrativa".

La veritat és que no està gens malament, són uns paratges força macos plens d'arbres i de verd, com gairebé tot en aquesta ciutat. Sí hi afegim la boira la cosa pot arribar a quedar de lo més tètrica, ideal per rodar-hi qualsevol film tipus "Scream" o "Tuno negro" o "Tesis" o altres per l'estil. Això sí, m'ha semblat tot una mica "d'avans d'ahir", amb això vull dir que m'ha semblat una mica anys 60, a l'estil de la uni vella d'història a Bcn o de l'Autònoma. Els edificis molt quadrats amb tons blancs i grisos, aires condicionats a les façanes, moltes finestres amb marcs de ferro,

òxid als marcs, òxid als bancs, òxid a les baranes, instal·lacions esportives de tot tipus amb "pintes" de no ser usades de fa temps, pintades i graffitis per tot arreu... en resum, m'ha semblat tot una mica descuidat, com si la cosa estés pendent d'alguna renovació que no arriba.
No faltaven, això sí, els cartells de tot tipus de festes universitàries, de manifestacions anti-Bolonya, de reivindicacions anti-capitalistes i nacionalistes (sí, a Galícia també hi ha nacionalisme encara que els catalans o els vascs ens pensem que som els únics, tot i que és un nacionalisme comú amb Portugal, integrador, bé, no ho sé del tot, seguiré investigant) o de cicles de cinema al carrer i curtmetratges. Tampoc poden ser gaire diferents els ambients universitaris per molts 1200km que hi hagi entre Santiago i Barcelona, no?

Canviant una mica de tema diré que Galícia, de moment, no está sent la Galícia que em pensava abans de venir. De 18 dies que porto aquí només he vist la pluja 4 estones, es passa el matí mig emboirat i amb una pluja molt fina però a mitja tarda, com ara, es destapa i acaba fent un sol del cagar-s'hi. Deu ser que els elements es posen d'acord per no fotre la nit universitària que hi ha tots els dies, però sobretot entre dijous i dissabte.

Aniré acabant, que em diuen que postejo massa llarg. Jeje!!! El que faré per evitar això serà fer molts posts més petits, a veure qui serà llavors el valent que dirà algo.
Bona tarda a totón!!!