dissabte, 18 d’octubre del 2008

Santiago "la nuit".

Divendres, un altre cop mal de cap. Ara entenc el perquè de la pretemporada dels futbolistes, si no et prepares prèviament abans de fer algo pot ser que després en paguis les conseqüències, i jo ho pago amb mal de cap. Almenys avuí les visites al Sr. Roca no han estat per "rujar" (amb "j" castellana, com diria la meva iaia). Avuí he sopat pop un altre cop, i això arregla forces coses, encara que no totes. Aquí us deixo dos moments de la nit santiaguera:

La plaça del darrera de la catedral, plena de gent fent malabars i cadenes de foc i coses d'aquestes, encara que fa falta un esforç d'imaginació ja que no surten a la foto.

Un gat mirant nosequè a la llera (what a word!!) del riu Sar, amb intenció de saltar per atrapar-ho.

Perdoneu la qualitat de les fotos. Si el meu mòbil no és gaire bo com a càmera fotogràfica quan arriba la nit encara ho és menys.

Bona nit a tothom.

3 comentaris:

J. B. ha dit...

(Escopinya que te crió.)
Joan, les fotos són senzillament genials, no me jodas. El dia que tinguis una bona càmera, seràs el nou Cartier-Bresson. I les teves (mini) cròniques cada dia estan més esmolades. (Sobre l'afer "paranormal" d'ahir, ja te'n faré cinc cèntims per telèfon, quan sigui...) Una abraçada, xaval. Ara haig de fer deures, com els nanos petits. Aspirants a periodistes, tu.

Comtessa d´Angeville ha dit...

Ooh, ressaca??? Tindré que ferte una llistea de remeis d'experta!!!

Anònim ha dit...

excellent articles, useful for me. keep writing and happy blogging.

paxil